Intecat. Autor: David B:

Febre per Apple amb l’obertura de la botiga Intecat

Desenes de persones s’han aplegat a les portes de la nova botiga Intecat a expenses de la seva inauguració. Alguns porten fent cua des de bon matí, motivats pels regals, sorteigs i sorpreses que s’esperaven. Ni el fred ni les hores d’espera els han atordit. A les 19 hores, després d’un compte enrere, Intecat, la botiga especialitzada en productes Apple, ha obert les portes; la gent ha embogit. 

Fa dies que la nova botiga Intecat, especialitzada en productes Apple, està generant expectatives sobre la seva inauguració. És per això que avui, el dia de l’obertura, desenes de persones s’han concentrat davant les seves portes cridades per la promesa de regals. Els cinc primers en entrar s’han endut uns auriculars Beats. Però la vertadera atracció ha estat el sorteig d’un iPhone i un iPad.

El primer en entrar a la botiga ha estat el jove Ángel Olivares. Porta des de les 6 del matí esperant. El que més destaca de la seva jornada fent cua és el fred que ha passat. Però “val la pena”, assegura. A les 19 hores entra emocionat a la botiga i s’endú els esperats auriculars. També porta esperant moltes, tot i que no tantes hores, l’Aleix Palas. Ell i els seus amics porten cinc hores fent cua. També destaca el fred que estan passant. Amb tot, ell no s’emportaran els auriculars, però tenen l’esperança de ser els afortunats en algun sorteig.

“Sí que serem dels primers 500 en entrar. Espero que ens facin un regal”, assegura emocionat.

El director general d‘Intecat, Oscar Fàbregas, està encantat amb l’acollida que la botiga ha tingut entre la població sabadellenca, la considera “excel·lent”. D’altra banda, destaca que el fet de “ser de la ciutat” els ha ajudat molt. Fàbregas assegura que les seves expectatives vers el futur de la botiga, d’altra banda “són molt altes”. Perquè “la gent aquí ens coneix” declara, i “la ciutat es mereixia aquest que féssim aquest creixement”, afegeix.
Fàbregas explica que la línia per la que optarà Intecat és la mateixa que la que segueix Apple. “Un format on la part de serveis agafa molta importància”, destaca el director. El que vol és que el client, quan entri, visqui una experiència: “que passin estones, que parlin de tecnologia”. Perquè, segons el seu criteri, “el producte el pot comprar tothom”. Però el que fa falta, segons la seva opinió, és “oferir un servei”.

Onze botigues

Intecat té un total d’onze botigues. Sis d’elles són a Catalunya, tres a Astúries i dues a les Balears: una a Mallorca i una a Eivissa. La seu central està a Sabadell.

Foto portada: obertura de la botiga Intecat. Autor: David B.