Floristeria Carlota Segalà. Autor: David B.

La Generalitat distingeix dues botigues centenàries sabadellenques

La floristeria Carlota Segalà Flors i la botiga de marroquineria i viatge Cal Petit, han estat distingits aquest dimarts per la seva trajectòria comercial dins els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial que atorga la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat ha distingit un total de 23 establiments centenaris de Catalunya per la seva trajectòria al servei del comerç, entre els quals es troben la botiga Cal Petit, del carrer de Sant Quirze i la floristeria Carlota Segalà del carrer de la Borriana, les dues botigues centenàries es troben al Centre de Sabadell.

Ramon Petit
Ramon Petit a la botiga. Autora: Dihör.

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en la cerimònia de lliurament dels guardons que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat, ha posat en valor la capacitat d’adaptar-se, que ha dit, citant a Stephen Hawking, és sinònim d’intel·ligència. “Heu vist passar períodes de pau, de guerra, revoltes i canvis de règims: la història dels vostres comerços és la història del nostre país, una sense l’altra no funciona”, ha explicat. “Per molts anys més, comerços centenaris”, ha conclòs Torra.

Foto portada: Floristeria Carlota Segalà, aquest dimecres. Autor: David B.