Pàgina web de la comunitat virtual.

Sis municipis creen una comunitat ‘online’ per a proveïdors de tecnologia 4.0

Els ajuntaments de Sabadell, Terrassa, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí i Sant Quirze del Vallès, han impulsat una comunitat online d’àmbit tecnològic per a empreses proveïdores de tecnologia 4.0.

Segons informa l’ACN, el projecte s’anomena OpenIndustry40.com i abraça camps com el de la robòtica, la simulació 3D, la integració de sistemes, la ciberseguretat, les tecnologies en núvol, la realitat augmentada i el big data, entre d’altres. L’objectiu d’aquesta proposta és fomentar el networking i les oportunitats de generació de negoci per a aquestes companyies. Aquesta acció forma part del full de ruta que contemplen els diferents plans estratègics de cadascun dels municipis que formen part de la plataforma, amb l’objectiu d’impulsar la transformació competitiva de la indústria de la comarca en el context econòmic actual.
OpenIndustry40.com té el seu punt de partida en la Fira d’Innovació Industrial que l’any 2016 van impulsar els ajuntaments de Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès, una mostra que va obtenir un total de 1.000 visites provinents de 19 països, més de 150 compradors i 27 estands.

Fira virtual

La gran novetat d’enguany és que la comunitat estarà oberta els 365 dies de l’any. A més, els propers dies 7, 8 i 9 de març s’ha programat una Fira virtual oberta als i les internautes que comptarà amb una oferta addicional de conferències en directe i xats interactius.

Foto portada: pàgina web de la comunitat virtual.