Ramon Alberich

Ramon Alberich, candidat continuista a la Cambra de Comerç

L’actual vicepresident segon de la Cambra de Comerç de Sabadell, president de la Comissió d’Internacionalització, Ramon Alberich, es presentarà a les eleccions a l’ens cameral, tal i com va avançar aquest digital fa uns dies. 

Alberich optarà a presidir la Cambra en els propers quatre anys, sent de moment l’única opció, i la continuïsta, per presidir la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell.

El candidat té una trajectòria empresarial a diverses empreses del sector metal·lúrgic entre les que destaca Talleres Auxiliares de Estampaciones (TADE). És membre també, entre d’altres, del Consell Social de la UAB, president de la mútua Egarsat i vicepresident de l’Associació de Mútues d’Accidents, AMAT.

Brunet no segueix

Fa alguns dies, l’actual president, Antoni Maria Brunet, va anunciar la seva voluntat de no presentar-se a la reelecció després de 13 anys en el càrrec.

Les eleccions a la Cambra tenen els següents terminis:

  • Del 12 al 25 de febrer s’obre el termini per presentar candidatures per sufragi dels electors i per les organitzacions empresarials.
  • Les eleccions es faran entre el dia 2 de maig i 7 de maig, per vot electrònic, i el 8 de maig de forma presencial a la Cambra, també per via telemàtica.
  • Finalment caldrà elegir els representants de les empreses amb més aportació i les organitzacions empresarials. El futur ple de la Cambra de Comerç tindrà 45 membres.

El procés acabarà el mes de juny amb un nou president i un nou comitè executiu.

Foto portada: Alberich, en una imatge d’arxiu. Autor: cedida.