Foto portada: Luís Rubiales, president de la RFEF. Autor: RFEF.

La RFEF aposta pel ‘playoff’ exprés

Com avançava el president de la Federació Catalana de Futbol i vicepresident de l’espanyola al programa L’Hora Arlequinada, la RFEF ha proposat aquest dimecres finalitzar les competicions no professionals i disputar un playoff exprés per decidir els ascensos. El CE Sabadell, tercer, disputarà aquesta promoció i lluitarà per l’ascens a Segona Divisió.

L’ascens, si tot va està previst, s’acabarà decidint sobre la gespa. El Centre d’Esports ha rebut avui la millor notícia possible. La RFEF ha proposat a la Comissió Delegada finalitzar les competicions i disputar, al juliol com va dir Soteras, un playoff d’ascens exprés. Els partits es disputaran a una seu única sense públic. Ara com ara, no s’han definit els possibles horaris, però s’està posant sobre la taula la possibilitat de jugar a partir de les set de la tarda.

En una primera eliminatòria es disputaran vuit partits. S’enfrontaran els primers de cada grup, els segons i els quarts, i els tercers entre si. La segona eliminatòria tindrà quatre partits. Es realitzarà un sorteig entre els dos primers restants i els guanyadors dels partits anteriors entre segons, tercers i quarts. La tercera eliminatòria constarà de dos partits i també se celebrarà un sorteig entre els guanyadors de l’anterior fase. La RFEF ha volgut recalcar que la celebració d’aquest playoff segueix depenent de l’evolució de la pandèmia i de les decisions que prengui el govern espanyol en cada moment.

El Juvenil assoleix l’ascens

Com va avançar també el president de la FCF, Joan Soteras, el Juvenil A del CE Sabadell ja pot celebrar l’ascens a Divisió d’Honor. La RFEF ha proposat suspendre la competició i aplicar els ascensos directament.

Foto portada: Luís Rubiales, president de la RFEF. Autor: RFEF.