http://www.isabadell.cat/tag/claudi-marti/

Martí: “el Mundial de natació ha tingut el segell del Natació Sabadell”

Homenatge del Club Natació Sabadell a les seves waterpolistes seleccionades amb el combinat espanyol, que divendres van guanyar la medalla de plata al Mundial de Budapest. El president del CN Sabadell, Claudi Martí, ha destacat que “el Club concentra la meitat de les medalles espanyoles del Mundial”.

Martí va veure la final en viu des de Budapest i aquest dilluns ha rebut les waterpolistes que es van penjar la plata a les instal·lacions de Can Llong: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar, Bea Ortiz, Clara Espar, Paula Leitón, Judit Forca i Pili Peña. El CN Sabadell també té una campiona munidial: Kilye Neushul. L’ex del Club Melissa Seidemann també va penjar-se l’or (més info: ‘Plata mundial per a una Espanya amb ADN sabadellenc‘).

Tres de sis medalles amb present CN Sabadell

El president de Club Natació Sabadell, Claudi Martí, ha destacat que l’entitat sabadellenca concentra la meitat de les medalles espanyoles del Mundial. I és que a la plata del waterpolo femení cal sumar les dues medalles de la natació sincronitzada d’Ona Carbonell.

Les altres tres medalles de la delegació espanyola han estat de Mireia Belmonte, qui va defensar uns anys els colors del Club Natació Sabadell. “Aquest mundial té el segell del Natació Sabadell”, destaca Martí

Preparació de la temporada

El Club ha aprofitat la trobada per fer públics algunes altes i baixes de cara a la futura temporada. Deixen l’equip Chiara Tabani i Clara Espar, així com la portera Maria Elena Sánchez. En canvi, renoven la capitana Olga Domènech, Pili Peña i Kiley Neushul. Pugen al primer equip Ainara Farré i Gisela Farré. L’equip serà entrenat per David Palma després de l’exitosa era de Nani Guiu. Al setembre, a més, l’equip de waterpolo femení, que ha guanyat cinc títols de sis possibles duranat la temporada 2016-2017, farà el pregó de la Festa Major de Sabadell.

Foto portada: Martí i les waterpolistes, aquest matí. Autor: CN Sabadell / cedida.