Foto portada: la selecció espanyola celebrant l'Europeu. Autor: RFEB.

El sabadellenc Aleix Gómez, campió d’Europa d’handbol amb la selecció espanyola

El jugador d’handbol sabadellenc Aleix Gómez, format a l’OAR Gràcia i actualment al FC Barcelona, s’ha proclamat aquest diumenge campió d’Europa de handbol amb la selecció espanyola, després de guanyar Croàcia (22-20) a Estocolm. Gómez ha estat el jugador espanyol més destacat, amb cinc gols. 

El protagonisme de Gómez a la final ha estat molt gran. Ha anotat cinc gols. “Aleix Gómez, el ‘niño’ fue el héroe en la final del Europeo“, ha titulat la seva crònica en versió digital el diari Marca, el més llegit a Espanya. L’extrem sabadellenc ha anotat cinc gols decisius, dos a porta buida i tres penals (de tres llençats, efectivitat màxima) i ha estat el màxim golejador espanyol. El jove té 22 anys i una gran carrera per endavant però ja acumula un palmarès admirable.

Directes a Tòquio 2020 

Espanya ja va guanyar l’Europeu fa dos anys. Amb la victòria a l’Europeu de Suècia, la selecció espanyola s’ha guanyat el pas directe per als Jocs Olímpics de Tòquio, que se celebraran a l’estiu. Gómez serà un dels sabadellencs presents a les Olimpíades, si tot va segons el guió previst.

Foto portada: la selecció espanyola celebrant l’Europeu. Autor: RFEB.