Foto portada: membres del TT Sabadell, a les instal·lacions del CN Sabadell de Can Llong. Autor: cedida.

El CN Sabadell i el Tennis Taula Sabadell sumen forces

Canvis al món pal·lístic de Sabadell. El Club Tennis Taula Sabadell s’integra a la secció del Club Natació Sabadell. Un canvi que permetrà al TTS un “salt qualitatiu” després d’un primer any d’història, un cop desvinculat del Club Falcons Sabadell.

El Tennis Taula Sabadell 2016 (TT Sabadell) s’integra a partir de la propera temporada al CN Sabadell. Segons les dues entitats, sumen forces per configurar una estructura “potentíssima”. El CN Sabadell absorveix els equips i esportistes d’una entitat sorgida fa un any, després que la secció de tennis tala es va separar del Club Falcons (més info: ‘Els responsables de tennis taula del Falcons marxen per crear un nou club‘).

El Tennis Taula Sabadell té entre els seus esportistes la nissaga Weisz, que ha donat dies de glòria a aquesta modalitat esportiva a la ciutat (més info: ‘La Federació Catalana de Tennis Taula reconeix la nissaga dels Weisz‘). Per la seva part, el CN Sabadell competirà a la Primera Nacional masculina i la Primera Nacional femenina.

L’entitat nedadora tindrà també una Escola de tennis taula tant al matí com a la tarda. La secció d’aquest esport es va fundar l’any 1963 i el president serà Pere Bellsolà, amb els quatre germans Weisz a la junta, més Jordi Oms, Joan Barberà, Joan Vila, Àlex Menénz, Xavi Garcia i Mònica Martínez.

Foto portada: membres del TT Sabadell, a les instal·lacions del CN Sabadell de Can Llong. Autor: cedida.