Foto portada: l'entrenador del CN Sabadell, Salvador Gómez, durant el partit. Autor: CN Sabadell via Twitter.

Nova derrota del CN Sabadell a la Champions

En competició europea el CN ​​Sabadell ha jugat un ajustat partit a la piscina de l’Steaua on ha caigut derrotat per tan sols un gol de diferència.

A la porteria del CN ​​Sabadell no estava Pepe Motos, apartat cautelarment de la competició per la Federació Espanyola, sinó que sota els pals s’ha col·locat Ernesto Jordi Mardones, que ha hagut de mantenir la seva posició tot el partit.

Els parcials han estat 3-2, 3-2, 3-2, i 1-3, el que ha suposat pel Club Natació Sabadell estar per darrere en el marcador, però en l’últim quart intentar acostar-se a les taules, però, el penal marcat per Sergi Cabanas que ha deixat el guarisme definitiu a l’electrònic, s’ha produït a poc més d’un minut per acabar el partit, i els romanesos, en aquest lapse de temps no han donat major opció als atacants del CN ​​Sabadell, que van complint les etapes previstes en la competició continental.

CN Sabadell: Sergio Cabanas (3) Oscar Carrillo (2) Vicente Matoso, Javier Bustos, Lopez Escribano, Harman Muller, Borja Fenoy (2) Ivan Gallego (1), David Carrasco, Victor Cabanas (1) i Jordi Ernesto Mardones (porter).
Steaua de Bucarest: Mijaal Dragusin, Dorde Filipovic (1) Mihea Chioveanu (1) Minhea Gheoghe (1) Daniel Tehoari, Ivan Buljuvasic (1) Adrian Delgado (3) Nikola Murisic (2) Pavel Popescu, Albert Vatrai (1) Andei Chiban, Dimitri Goanta, Michal Diakonov.
Àrbitres: Putniković (Serb) i Marjai (Hun)
Parcials: 3-2, 3-2, 3-2 i 1-3

Foto portada: l’entrenador del CN Sabadell, Salvador Gómez, durant el partit. Autor: CN Sabadell via Twitter.