PSC. Autor: David B.

Ayuso (PSC) qualifica el govern de “regne de taifes”

El PSC denuncia “les dificultats que pot suposar” que els quatre partits que integren el govern hagin fet un cartipàs on, segons Ayuso, “s’evidencia” la diferència que hi ha entre ells.

Segons el portaveu municipal del PSC, Josep Ayuso, si el canvi d’alcalde ja va destapar “dificultats i ferides” en el govern quatripartit, les negociacions pel nou cartipàs han acabat amb “fractures” entre els socis.

Ayuso assegura que amb la reorganització del govern, “cada tinent d’alcalde té als regidors del seu partit” a la seva àrea; un aspecte que el socialista qualifica de “regne de taifes”.

Organització del govern
Organització del govern. Autor: cedida.

Entre els canvis a les regidories, Juli Fernàndez (ERC) pren el relleu a Albert Boada (Crida) amb la cartera d’Economia i Serveis Centrals i Urbanisme; i Elena Hinojo (UpC) incorpora Recursos Humans (més info: ‘Fernàndez, nou responsable d’Urbanisme i d’Economia del govern Serracant‘).

La persona que hagi d’assumir aquestes responsabilitats necessitarà un temps per a aterrar a la regidoria, posar-se al dia i obtenir un mínim de coneixement per a començar-la a gestionar. Ens n’anem pràcticament a finals d’any, del 2017, perquè el govern pugui activar-se novament”, vaticina Ayuso.

D’altra banda, el regidor Cristian Sánchez assegura que “estem davant el govern de les cadires” perquè assegura que el quatripartit “pacta regidories i no un programa de govern”. La regidora Anna Carrasco es pregunta si el govern “continuarà amb la tònica de no aprovar cap moció a l’oposició” i espera que amb la incorporació de “Gènere” a la regidoria de Drets Civils es destaqui el paper de “la igualtat i la dona”.

Foto portada: Carrasco, Ayuso i Sánchez, aquest divendres. Autor: David B.