Foto portada: els nous vehicles de la Policia. Autor: @policiasabadell via Twitter.

Càrrega del PP contra els nous cotxes de la Policia Municipal

Dures crítiques del Partit Popular al govern local a compte dels tres nous vehicles de la Policia Municipal, que ja van provocar una polèmica fa unes setmanes.

Els vehicles ara han arribat de debò, i no com fa uns dies, quan van aparcar-se a Can Marcet, se’ls va fer una foto i es va divulgar una piulada i es van retornar al taller per acabar la seva posta a punt (més info: ‘El PSC acusa el govern de fer trampes amb els nous cotxes de la Policia‘).

El portaveu del PP, Esteban Gesa, al ple. Autor: David B.
El portaveu del PP, Esteban Gesa, al ple. Autor: David B.

Ara els cotxes ja circulen per Sabadell, però en minses condicions, almenys a parer del Partit Popular. El seu portaveu municipal, Esteban Gesa, assegura que en la majoria de nous vehicles l’emissora no funciona. A més, hi ha problemes per obrir la porta del darrere i amb els cinturons de seguretat. La instal·lació de tauletes amb un braç articulat deixa poc espai per seure al copilot i els vehicles no tenen una aplicació GPS, amb la qual cosa se seguiran utilitzant les guies impreses de l’any 2008, sense tenir els carrers actualitzats.

Com sempre, per no consultar als que desenvoluparan la funció a la via pública, l’Ajuntament ha adquirit uns cotxes patrulla totalment inoperatius, sense mesures de seguretat adequades, ni pels guàrdies ni pels detinguts”, diu Gesa, qui fa responsable de tot plegat al regidor de Seguretat, Lluis Perarnau: “segueix sense escoltar als agents i sense atendre les seves demandes reals i urgents”.

Per tot plegat, Gesa sosté que la Policia Municipal és la “ventafocs” de l’Ajuntament i que els nous vehicles són una “burla” a la tasca dels agents.  Segons el portaveu conservador, l’única prioritat del govern local és “posar pancartes i llaços grocs i ser els palmeros de l’independentisme”.

Foto portada: els nous vehicles de la Policia. Autor: @policiasabadell via Twitter.