Foto: J.d.A.

El PSC acusa el govern local de menystenir l’oposició

En el passat ple del mes de febrer, el PSC va presentar quatre mocions que van ser rebutjades en no rebre els suports necessaris. Per això, en un comunicat els socialistes critiquen que el govern quatripartit “menysté les propostes de l’oposició i manté l’aturada tècnica”.

Des del PSC asseguren que davant les propostes dels grups de l’oposició, el govern “s’amaga amb la frase ‘ho estem treballant’ per rebutjar iniciatives necessàries per la ciutat”. Per exemple, els socialistes consideren “il·lògic que les forces d’esquerres que formen el govern” no hagin donat suport a la seva proposta perquè es puguin fer parades intermèdies en els trajectes d’autobús (més info: ‘Demanen parades intermèdies per a dones en els busos nocturns per reduir agressions sexuals‘).

“Encara que asseguris que és una iniciativa en què ja estàs treballant, pots incorporar-la igualment i tirar-la endavant”, assegura el diputat Pol Gibert.

En aquest sentit, el PSC critica la resposta del govern municipal davant les altres mocions que van presentar, com una per fomentar la contractació de persones discapacitades amb dificultats especials; una altra per reclamar conjuntament al govern central que revisi i modifiqui el sistema de pensions i, finalment, una altra per a reactivar el procés d’elecció d’un nou Síndic (més info: ‘Segon intent per a tenir nou Síndic‘).

Foto portada: els regidors socialistes en el ple d’aquest mes de febrer. Autor: J.d.A.