Millo Renfe Sabadell Centre. Autor: David B.

Millo visita finalment la reforma de l’estació

Després de dos llargs retards en la finalització de les obres de Sabadell Centre de Rodalies Renfe, des d’aquest dilluns ja s’aturen normalment els convois que passen per aquesta estació. Les obres de millora de l’estació han tingut un cost de 2,4 milions d’euros.

Aquest dilluns  el secretari d’Estat d’Infraestructuras, Transport i Habitatge, Julio Gómez-Pomar i el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, han visitat les obres de remodelació de l’Estació envoltades de fortes mesures de seguretat i d’un cordó policial de Mossos d’Esquadra per evitar el boicot preparat pel CDR de Sabadell (més info: ‘Tensió a Sabadell Centre per la visita d’Enric Millo’).

Gómez-Pomar i Millo han arribat en tren des de Barcelona i han dut a terme la visita acompanyats pel subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, el director de Rodalies Renfe Catalunya, Félix Martín, del regidor del PP a l’ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa i d’una marcada absència dels membres del quatripartit d’esquerres que governa la ciutat (més info: ‘Serracant planta Millo i el secretari d’Estat’).

Millo Renfe Sabadell Centre. Autor: David B.
Arribada en tren de Gómez-Pomar i Millo a l’estació de Sabadell Centre. Autor: David B.

Gómez-Pomar ha manifestat que “s’ha fet una inversió d’accessibilitat, establint ascensors que comuniquen les andanes, el vestíbul i el carrer, així com la instal·lacions d’escales mecàniques, repujada de les andanes i senyalització”. El secretari d’Estat s’ha “disculpat per les demores en les obres” i ha apuntat que “Sabadell Centre és una estació que utilitzen 12.000 persones i en la que hi circulen 83 trens diaris”.

Tenen tot el dret

Millo ha explicat haver vist la convocatòria del CDR Sabadell i ha assegurat que “hi ha una minoria que prefereix queixar-se i manifestar-se com ho han fet avui i que tenen tot el dret a fer-ho perquè és legítim que ho facin i ho respecto”.

“No deuen estar d’acord que el govern espanyol inverteixi a Catalunya. Normalment hi ha queixes per manca d’inversió  i quan s’inverteix d’acord amb les necessitats de la nostra xarxa de Rodalies a Catalunya és una molt bona noticia”, ha conclòs Millo.

Foto portada: Gómez-Pomar i Millo pujant al vestíbul de l’estació. Autor: David B.