SBDxI

SBDxI i Òmnium engegen motors per la Diada

Aquest divendres al matí, membres de Sabadell per la Independència (SBDxI) i Òmnium Cultural han iniciat els actes de celebració de la Diada de Catalunya amb una fotografia a la plaça de Sant Roc.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, juntament amb els regidors Maties Serracant (Crida), Gabriel Fernàndez (ERC), Montserrat Chacon (ERC), Xavi Guerrero (ERC), Carles Rossinyol (CiU) i Sílvia Renom (CiU) han acudit a la trobada on també han participat entitats i persones rellevants de la ciutat. Entre ells el comunicador Miquel Calçada, Mirna Lacambra (presidenta dels Amics de l’Òpera), o els exregidors Isidre Soler i Manel Larrosa, així com el coordinador Sabadell per la Independència, Francesc Baró. Tots ells han posat per a la foto qu ha donat la sortida de les entitats independentistes sabadellenques de cara a la Diada de l’11 de setembre.

La foto realitzada avui obre les activitats que continuaran el dissabte amb un acte al Racó del Campanar a les 20 hores, que comptarà amb parlaments d’entre d’altres, del coordinador de Sabadell per la Independència, Francesc Baró, una cantada popular i una encesa d’espelmes (més: ‘Sabadell, ‘a punt’ per l’11S‘). Per tancar la jornada amb es projectarà la pel·lícula La revolució cantada, que te com a fil conductor el procés  d’independència d’Estònia. L’acte té com a objectiu la protecció social i el benestar dels catalans, donar suport al Parlament i per mostrar la solidaritat amb Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya.

Diumenge, les dues entitats, que han omplert 10 autocars, aniran al tram 38 de la manifestació que es realitzarà a Barcelona.

Foto portada: Foto d’aquest divendres a la plaça Sant Roc. Autor: David B.