Josep Ayuso. Autor: David B.

Arxivada definitivament la investigació contra Ayuso

El portaveu socialista a l’Ajuntament ha fet oficial aquest tarda que l’Audiència Provincial de Barcelona ha arxivat definitivament el cas de Ca n’Alzina pel que a ell respecta. Ayuso va ser investigat per prevaricació un delicte contra l’ordenació del territori, però els jutjats de Sabadell van arxivar provisionalment el cas. 

Segons ha assegurat Ayuso a Twitter “es demostra que les coses es van fer bé i conforme a llei”. Ha agraït les mostres de suport a qui “m’heu fet confiança”. En el seu moment, Ayuso va acusar l’Entesa per Sabadell, abans a l’oposició, ara a l’alcaldia a través de la Crida, de fer una denúncia política.

El portaveu socialista a l’Ajuntament, i cap de llista del PSC a les municipals de 2015, va ser investigat en el cas Ca n’Alzina, que investiga diverses irregularitats a la finca entre Sabadell i Polinyà. El cas continua sota investigació, malgrat que Ayuso va ser desimputat fa uns mesos. L’Entesa per Sabadell exercia l’acusació popular i va recorrer l’arxivament. Ara l’Audiència de Barcelona l’ha fet definitiu.

Foto portada: Ayuso, en una imatge d’arxiu.

Comments are closed.