Carles Rossinyol, aquest divendres a l'Ajuntament. Autor: A.Pujadas.

El PDeCAT critica el govern pel caos circulatori: “primer actuen i després pensen”

El PDeCAT lamenta que no s’hagi fet una planificació adequada en els últims canvis de mobilitat a Sabadell. Els seus regidors critiquen que el govern local hagi actuat responent a una ideologia i no a uns criteris tècnics.

La reforma de la rambla d’Ibèria i de la ronda Ponent i el recent inici d’obres del soterrament dels FGC que ha comportat tallar el trànsit del passeig de Can Feu han posat en alerta els regidors del PDeCAT. El portaveu dels postconvergents a l’ajuntament de Sabadell, Carles Rossinyol, assegura que “la improvisació sempre porta problemes”.

Rossinyol critica que amb els carrils bici de la ronda Ponent “s’ha reduït la capacitat d’absorció d’una de les principals vies de Sabadell”, i qüestiona si aquestes obres s’han fet en el moment adequat, ja que “potser ho haurien pogut fer més tard”, assegura. Al mateix temps, el portaveu del grup municipal del PDeCAT considera que l’Ajuntament ha pres “decisions molt importants per la ciutat” sense tenir aprovat un nou Pla de mobilitat ni haver convocat la Taula de la Mobilitat; “l’òrgan de participació de la ciutat s’ha ningunejat”, assegura Rossinyol.

“Moguts pels seus prejudicis ideològics han aplicat unes polítiques determinades sense tenir la base documental, fàctica, per a poder-les implantar”, diu Rossinyol del govern municipal.

Segons Rossinyol, el grup que representa no està en contra dels canvis en la mobilitat, però reclamen que es facin a partir de criteris tècnics i “dades objectives” que els justifiquin, cosa que demanaran a l’executiu de Maties Serracant. Els regidors del PDeCAT creuen que el govern local està prenent “decisions equivocades” i que funcionen a partir de “primer actuem i després pensem”, cosa que segons Rossinyol ha acabat amb el caos circulatori dels últims dies (més info: ‘Queixes per les retencions a la Rambla d’Ibèria: “han convertit Sabadell en una ratera”’).

Foto portada: Carles Rossinyol, aquest divendres. Autor: A. Pujadas.