Botiga joguines Creu Roja. Autor: David B

Canvi d’enfoc en la campanya de joguines de la Creu Roja

Creu Roja Sabadell es troba immersa dins de la campanya de joguines en la que es repartiran 5.790 joguines a 1.930 nens de Sabadell, Sant Quirze, Badia i Barberà. L’entitat incorpora com a novetat un nou sistema per al repartiment de les joguines a les famílies.

Creu Roja Joventut de Sabadell ha iniciat una nova campanya de joguines implemantant una botiga de joguines dins de la seu de l’entitat al carrer del Marquès de Comillas. Abans del canvi que s’ha dut a terme aquest any, les famílies rebien una bossa amb les joguines sense saber el que contenien els paquets.

Un moment de la presentació de la campanya. Autor: David B.
Un moment de la presentació de la campanya. Autor: David B.

Amb la nova botiga que ha obert l’entitat, els usuaris podran escollir per als seus fills una joguina principal i dues joguines complementàries entre els joguets classificats per edats de les diverses estanteries. Amb aquesta iniciativa, que adopta el model d’èxit dut a terme a Manresa, fa més participatives a les famílies i al mateix temps evita que els infants rebin joguines repetides d’altres anys.

A més de la botiga, la Creu Roja ha realitzat vuit tallers sobre el joc i les joguines on han participat un 70 per cent dels beneficiaris de la campanya.

Joguines noves, no bèl·liques i no sexistes

Per participar a la campanya els ciutadans poden portar joguines a la seu de Creu Roja Sabadell. Han de ser joguines noves, no bèl·liques i no sexistes. Des de l’entitat han demanat que no les portin embolicades amb paper de regal, ja que l’hauran de desembolicar per posar-les a la botiga.

La campanya d’enguany pretén arribar a 1.100 infants d’entre 0 i 14 anys de Sabadell, 503 de Badia, 227 de Barberà i 100 de Sant Quirze i preveu repartir 5.790 joguines. La campanya compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de l’àrea d’Influència de Creu Roja Sabadell, d’Educa Borràs i de l’Obra Social La Caixa.

Foto portada: voluntàries ordenant les joguines. Autor: David B.