Creu Roja - Joguines. Autor: cedida.

Creu Roja reparteix joguines a 1.745 infants

Creu Roja Sabadell ha assolit els objectius que s’havia marcat en l’inici de la campanya de joguines 2019-2020. La institució ha arribat a la xifra de 1.745 infants beneficiaris, davant dels 1.583 del passat any.

La campanya de joguines La joguina educativa de Creu Roja Joventut s’ha estès per primer any a les quatre poblacions de referència de Creu Roja Sabadell –Sabadell, Barberà, Badia i Sant Quirze-. En total, s’han entregat 5.235 joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.

Aquest any la campanya ha incorporat un canvi de model de lliurament de joguines a Sabadell, amb la implementació d’un nou format de botiga que ha permès una atenció més digna als pares dels infants beneficiaris. La nova aposta ha permès reduir cues, evitar joguines repetides entre els més menuts i, en definitiva, un tracte més personal i humà amb les famílies. El nou espai, ubicat a la mateixa seu de Creu Roja Sabadell, ha estat gestionat pel personal laboral de Creu Roja, a més del voluntariat participant al projecte.

Foto portada: nou espai de joguines a la seu de la Creu Roja Sabadell. Autor: Cedida.