Foto portada: la Rambla d'Ibèria, aquest dimarts. Autor: David B.

La Rambla d’Ibèria obrirà dilluns, amb un carril per sentit

Del 23 de febrer de 2014 al 21 de novembre de 2016. Dos anys i gairebé nou mesos haurà estat tallada al trànsit la Rambla d’Ibèria. Finalment, el proper dilluns obrirà a la circulació, tot i que només amb un carril per sentit.

La Rambla d’Ibèria era la principal connexió entre Sabadell i la C-58. Hi passaven 40.000 vehicles cada dia. Ara l’Ajuntament espera que no ho torni a ser, almenys en la mateixa mesura. Entre altres punts, perquè s’actuarà a l’eix Rambla d’Ibèria – Ronda Ponent per pacificar la zona. La nova Rambla d’Ibèria tindrà dos carrils per banda, quan estigui totalment acabada, com també la Ronda Ponent (un menys que ara). A més, entre les dues vies s’instal·larà una rotonda, a la confluència entre les carreteres de Terrassa i de Barcelona. La configuració definitiva de la zona no es tindrà fins el proper estiu.

La reobertura ara serà parcial, ja que les obres a la zona no han acabat del tot. Sí s’ha fet el carril bici, i la urbanització de l’entorn. Falten encara alguns aparcaments.

Foto portada: Rambla Ibèria, aquest dilluns. Autor: David B.