Miquel Soler. Autor: David B.

L’Ajuntament presenta l’aplicació ‘SBD 2.0’, “una nova porta d’entrada a la ciutat”

L’ajuntament de Sabadell posa en marxa l’aplicació ‘SBD 2.0’, que concentra informació de servei al telèfon mòbil. Ja està disponible i es pot descarregar gratuïtament en dispositius Android i iOS.

El regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Miquel Soler, ha presentat l’aplicació, que mostra notícies, agendes o llocs d’interès, per exemple, i és un accés directe a altres aplicacions com la de la Policia Municipal, la TUS o El Parquing, per pagar la zona blava. Aquesta nova eina “és molt útil per les persones que han de fer vida a la ciutat”, segons Miquel Soler, perquè permet consultar la ubicació dels equipaments municipals esportius, culturals i sanitaris, el seu telèfon i la ruta per arribar-hi. El mateix passa amb els tràmits, el directori d’entitats i les ofertes de treball.

L’aplicació també posa a disposició dels usuaris l’agenda de l’alcalde i del govern, i Soler afegeix que s’està treballant per incorporar-hi totes les agendes dels 27 regidors de la corporació, tal com marca la Llei de la Transparència. SBD 2.0 ha estat desenvolupada pel mateix consistori, a través del departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Sabadell.

Foto portada: El regidor Miquel Soler, durant la presentació. Autor: David B.