Foto portada: una de les carrosses. Autor: cedida.

Fidels a la tradició, els Merinals i Torre-romeu tindran cavalcada; el Poblenou un pessebre vivent
Sabadell no només gaudeix d’una cavalcada el 5 de gener. Aquest any en tindrà tres i un pessebre vivent. Dues zones per on no passa la cavalcada de la ciutat organitzen la seva pròpia: Torre-romeu i els Merinals. El Poblenou, que també l’acostumava a fer, aquest any la canvia per un pessebre vivent, que ja han fet algun any el 5 de gener. 

Al barri dels Merinals la cavalcada comença un dia abans. Aquest dissabte a les 17.30 des de la plaça de Banting i Best es lliuraran les darreres cartes als reis i se’ls farà entrega de la clau màgica del barri per obrir tots els domicilis.

El dia 5 a les sis de la tarda des de l’escola Arraona començarà la cavalcada, lloc on també acabarà. El recorregut passa pels carrer de La Palma, Antilles, Malta, Tenerife, Fuerteventura, carretera de Terrassa on donarà la volta a la rotonda de la Bòbila per tornar al carrer La Palma i Argentina. Organitza l’Associació de veïns dels Merinals.

Torre-romeu

Per la seva part, Can Roqueta i Torre-romeu tindran la seva pròpia cavalcada de nou. Sortirà des de la Cooperativa de Transportes de Sabadell, a Can Roqueta, a les sis de la tarda. Faran un recorregut per part de Can Roqueta i un cop a Torre-romeu baixaran per la Ronda de l’Ebre fent el mateix recorregut que les línies d’autobús 4 i 44 i tornaran a pujar per acabar la cavalcada a la plaça de Dolores Ibárruri, on acabaran.

Pessebre vivent al Poblenou de la Salut 

El Poblenou de la Salut tenia la seva pròpia cavalcada però aquest any organitzen un pessebre vivent a l’escola Juan Ramón Jiménez. Començarà a les vuit del vespre.

Foto portada: cavalcada de Reis, l’any passat. Autor: cedida.