La mare, en Biel i el pare, el passat dimarts. Autor: David B.

Una setmana de pàdel solidari per ajudar el petit sabadellenc Biel Chang

La família del sabadellenc de quatre anys Biel Chang, que pateix una paràlisi cerebral, lluita contrarrellotge per aconseguir els 35.000 euros que val l’operació que necessita d’immediat el petit. #WeAreBiel, la campanya solidària que van engegar els seus pares, arriba ara al seu equador amb un torneig solidari de pàdel al Club Bellaterra, que s’allargarà del 24 de febrer a l’1 de març. Aquest últim dia se celebrarà una festa al mateix club. 

Fa unes setmanes coneixíem la història del sabadellenc Biel Chang. El petit pateix una paràlisi cerebral provocada per una asfíxia en néixer, i actualment corre perill de patir una luxació de malucs. És per això que els seus pares han engegat la campanya #WeAreBiel, destinada a recaptar fons per poder sufragar l’operació que farà que el Biel no perdi, amb només 4 anys de vida, l’oportunitat d’aprendre a caminar.

La campanya no para de créixer. El proper esdeveniment serà el torneig de pàdel solidari Biel Chang al Club Bellaterra, que se celebrarà durant la setmana del 24 de febrer a l’1 de març. Les inscripcions es poden dur a terme a la web de One16sports, l’entitat organitzadora, i acaben el divendres 21 de febrer. L’últim dia de torneig se celebrarà, al club, una festa que inclourà un espai de joc per a nens, gastronomia i alguna altra sorpresa que els pares del Biel encara no han desvetllat.

Tot i mostrar-se molt agraïts, la família del petit tem no poder arribar als 35.000 euros que necessiten per a l’operació. Fins al dia d’avui han recaptat un total de 13.500 euros, però la mare del Biel, Judith Puigdemònech, recorda que tan sols queden 21 dies perquè s’acabi i que el nen pot patir la luxació en qualsevol moment. Tanmateix, Puigdemònech anuncia que estan “emocionats i contents de tot el que s’està generant al voltant de la situació amb el Biel”.

“Rebem molta ajuda, missatges de gent que aporta els seus coneixements per ajudar a recaptar a través de sorteigs”, explica Puigdemònech. “Veiem la gent emocionada i feliç de col·laborar amb el seu granet de sorra”, afegeix.

Les donacions es poden dur a terme entrant a la web de Verkami, on es pot llegir la història completa del petit, així com adquirir alguns productes relacionats amb ell, com el seu cd. La seva primera cançó, en què participa el petit, ja està disponible a la plataforma Youtube. També es pot contribuir picant sobre aquest enllaç.

Foto portada: el Biel i la seva mare, Judith Puigdemònech, a la redacció de iSabadell. Autor: David B.