Pla general d'una voluntaria de Creu Roja amb un carro de la compra d'un usuari del Rebost Solidari a Fira Sabadell. Imatge del 23 de març de 2020. (Horitzontal)

Així és el macrodispositiu alimentari de Creu Roja a Fira Sabadell

Més de 1.500 famílies vulnerables de Sabadell podran seguir rebent els lots que prepara el Rebost Solidari d’aquesta ciutat gràcies a Creu Roja. L’entitat ha centralitzat el repartiment a Fira Sabadell, després que les associacions que habitualment s’encarreguen d’aquesta tasca hagin aturat la seva activitat, perquè els seus voluntaris són majoritàriament persones grans.

A més, Creu Roja posarà en marxa un nou punt de repartiment a la zona sud de la població. Com ja va avançar aquest digital dijous, serà a l’escola Amadeu Vives, a l’Eixample. Al nord, el Rebost Solidari farà un dispositiu similar des de l’escola Pau Casals, a la Concòrdia.

Per altra banda, l’ens està treballant amb l’Ajuntament per habilitar un equipament perquè persones sense sostre hi pugin passar el període de confinament i tenir accès a “menjar i mesures d’higiene”. Es calcula que una trentena de ciutadans podrien beneficiar-se d’aquest servei.

Fira Sabadell i les escoles Amadeu Vives i Pau Casals, epicentres de la distribució d’aliments

Foto portada: pla general d’una voluntaria de Creu Roja amb un carro de la compra d’un usuari del Rebost Solidari a Fira Sabadell. Imatge del 23 de març de 2020. Autor: ACN.