Foto portada: el presumpte autor del crim del carrer Gràcia. Captura de vídeo dels Mossos.

Els Mossos demanen col·laboració per trobar l’homicida del carrer Gràcia
Quatre mesos després, la investigació sobre el crim del carrer Gràcia està estancada. Els Mossos d’Esquadra tenen tota la informació del cas, i les imatges gravades per les càmeres del cèntric carrer. Però no acaben de trobar el presumpte homicida. Ara demanen la col·laboració ciutadana per mirar de trobar-lo. Anava acompanyat d’una dona aquella nit. 

En el crim va perdre la vida un jove informàtic resident a Barcelona, l’Héctor, que treballa a les oficines del Banc Sabadell de la plaça de Catalunya de Sabadell. Va quedar-se pel centre fent temps mentre sortia el primer tren al matí i va morir dessagnat per una ganivetada a la femoral en ple carrer Gràcia, a pocs metres de l’oficina del BBVA.

Les imatges d’un establiment van registrar dues persones vinculades al crim, el presumpte autor material i una dona que l’acompanyava. Però no s’ha pogut identificar encara l’autor dels fets. Els Mossos han posat en marxa un telèfon i un compte de correu electrònic per contactar-hi. L’adreça de correu és mossos.homicidisabadell@gencat.cat i el telèfon 667 08 97 96. En aquest telèfon s’hi poden deixar contactes a la bústia de veu i també enviar missatges de text a les plataformes WhatsApp i Telegram.

El jove va morir la nit del divendres 28 al dissabte 29 de juny. El crim va comportar tot un sotrac per la ciutat. El carrer de Gràcia, un dels més comercials i cèntrics de la ciutat, va restar tallat durant hores aquell dissabte al matí. La seva família encara deixa flors al lloc on l’Héctor va perdre la vida de tant en tant.

Més informació: ‘Crim del carrer Gràcia‘.

Foto portada: captura de vídeo. Font: Mossos.