Nel·lo C amb una samarreta del Sabadell. Foto: Joan Muñoz.

‘Colors Arlequinats’, el rap del CE Sabadell

La cançó és una iniciativa conjunta de Nel·lo C i del Centre d’Esports Sabadell. També ha col·laborat Ràdio Sabadell. El videcolip s’ha presentat aquest dissabte durant el descans del partit contra el Lleida.

“Mil orígens escriuen la nostra història, aquí ens és igual el color de la pell”, diu un dels fragments de la cançó. “Al mateix estadi, on anaven els avis, catalans, andalusos, gallecs”, podem sentir en un altre moment. La lletra de Colors Arlequinats posa en valor la diversitat cultural de l’afició del Sabadell. També reivindica el club com a punt de trobada i convivència de persones de procedència diversa, però que comparteixen la seva passió per l’equip arlequinat. Cap sorpresa venint del seu creador, Nel·lo C, raper sabadellenc reconegut pel seu compromís amb la cohesió social i la interculturalitat.

“Vaig pensar que era un bona oportunitat per tots mostrar la multiculturalitat de la ciutat de Sabadell”, ha declarat el cantant. “Tal i com veia quan venia amb el meu avi de petit, a Sabadell l’estadi desprèn multiculturalitat. Ja sigui de les primeres onades migratòries com de les actuals. Això fa que el barri, la ciutat i el club creixin. I que cresquem tots plegats”, ha reivindicat.

Per la banda del club, Gerard Guardi, cap de premsa, ha explicat que “a través de la música volem expandir la marca del Sabadell”. “Arribar a altres localitzacions que potser d’una altra forma és més difícil i amb la música ho podem fer”. També a la gent més jove. “Molta part dels socis nous són joves. Al final, el futur del club està en la gent jove, que és qui ha de fer créixer aquest club”, ha assegurat Guardi.

El tema es va poder escoltar per primer cop el passat Dia de Tots Sants, durant la presentació a la Nova Creu Alta dels 48 equips del futbol base, el futbol inclusiu, una representació dels veterans i el primer equip femení i masculí del Centre d’Esports Sabadell. Aquell dia també es va gravar bona part del videoclip. Aquest dissabte, a la mitja part de l’enfrontament entre el Sabadell i el Lleida, s’ha presentat a l’estadi també el videoclip.

Portada: Nel·lo C amb una samarreta del Sabadell. Foto: Joan Muñoz.