David Baró en un moment de la prova. Autor: Cedida.

El mentalista David Baró aconsegueix fer una volta a cegues al circuit d’Alcarràs

Després d’endevinar la Grossa de Cap d’any i d’escapar dels taurons de l’Aquàrium de Barcelona, el mentalista sabadellenc David Baró ha aconseguit el nou repte de fer una volta en moto totalment a cegues al circuit d’Alcarràs (Lleida).

David Baró, Primer Premi Nacional de Mentalisme 2014, ha aconseguit aquest diumenge fer una volta completa al Circuit d’Alcarràs amb una temperatura ambient de 37 graus a l’ombra amb una moto de competició Suzuki GSXR de 750 centímetres cúbics. Cal a dir que el mentalista no té carnet de conduir motos i mai havia conduit una moto en un circuit, per aquest fet ha estat entrenat intensivament durant dues setmanes per l’Òscar Gabete de PhantomR.

Per començar amb el repte, Baró ha realitzat dues de voltes de reconeixement al circuit de velocitat memoritzant cada revolt i cada recta dels quasi 4 km que té el recorregut, per acte seguit posar-se una bena i una caputxa. Instants abans s’ha provocat un estat de consciència alterada mitjançant l’autohipnosi, que segons ha explicat “és un estat on la percepció millora molt”.

Baró ha aconseguit fer la volta completa al circuit a una velocitat d’entre 40 i 50 quilòmetres l’hora, aconseguint el repte marcat a favor de Nacho, un nen de sis anys amb la malaltia de Dent, per ajudar a fer possible la investigació en la cura d’aquesta malaltia a través de l’entitat Asdent.

Foto portada: David Baró en un moment del repte. Autor: Cedida.