Foto portada: captura del vídeo pujat a Twitter.

Investiguen les agressions dels controladors a la discoteca Waka com un delicte de lesions lleus

Els dos nois que dissabte intentaven colar-se a la discoteca Waka Sabadell i van ser agredits pels controladors de seguretat quan els van enxampar van denunciar els fets davant la Policia Local de Sant Quirze. La investigació, però, corre a càrrec dels Mossos d’Esquadra. Busquen els tres controladors per un delicte lleu d’agressions. 

Segons es pot observar en un vídeo difós a les xarxes socials, tres agents de seguretat propinen diversos cops i puntades de peu contra els dos joves quan detecten que estaven entrant al recinte saltant una tanca posterior. Les víctimes van presentar una denúncia a la Policia Local de Sant Quirze després dels fets, la matinada de dissabte a diumenge.

La investigació, però, l’han assumit els Mossos d’Esquadra de Sabadell, que treballen per esclarir el cas, tipificat com a delicte de lesions lleus, i identificar-ne els autors.

Parla l’empresa de seguretat

Segons ha publicat el digital Crónica Global, l’empresa de seguretat Bull Control ha suspès de sou i feina un dels tres porters, que “no tornarà a treballar”. L’empresa parla d’una intervenció “desproporcionada” però per contextualitzar l’incident asseguren que els joves “estaven venent entrades falses a la porta del local”, que un d’ells va colpejar un controlador amb un cinturó quan se’l va prohibir entrar i que els joves són gent “problemàtica”. El que sí descarten de totes totes és el mòbil racista: “un dels porters que va actuar és d’origen indi”, diuen a Crónica Global. 

Més info: