Foto portada: la germana de Montserrat Careta, al programa 'FAQs' de 'TV3'.

Cas Jubany: la família de Careta es personarà com acusació particular

La família de Montserrat Careta està disposada a personar-se com acusació particular si es reobre el cas d’Helena Jubany. Tot després que un equip interdisciplinari hagi analitzat noves proves per demostrar la innocència de Careta i intentar desmuntar les coartades de la resta de sospitosos. La família de qui era la presumpta sospitosa de la mort de Jubany, que es va suïcidar a la presó de Wad-Raas, apunta ara que els autors del crim l’haurien induït al suïcidi.

“Considerem que la Muntsa també va ser una víctima de les persones que van maquinar l’assassinat d’Helena Jubany” assegura sense cap mena de dubte la germana de Montserrat Careta. La seva família confia que el cas es reobrirà aviat i, per això, ha comunicat obertament que es personarà com acusació particular contra l’autor, o autors, de la mort d’Helena Jubany per la possible inducció al suïcidi de Montserrat Careta quan era a la presó. Independentment de si la investigació es reprèn al mateix jutjat on es va iniciar o passa a unes altres mans, la germana de Careta espera que “aquesta vegada es pugui fer un estudi més profund i rigorós”.

En la mateixa línia, l’advocat de la família Jubany va sol·licitar formalment la reobertura del cas al jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell dilluns passat. Assegura que la instrucció no es va completar mai i que ara, a més a més, tenen noves proves que desmunten les coartades dels principals sospitosos (més info: La família d’Helena Jubany: les noves proves enderroquen les coartades dels sospitosos“).

La família d’Helena Jubany: “les noves proves enderroquen les coartades dels sospitosos”

Foto portada: la germana de Montserrat Careta, al programa ‘FAQs’ de ‘TV3’.