Foto portada: operatiu policial a Sant Quirze, a la zona del BMC. Autor: @mossos via Twitter.

92 persones en un ‘botellón’ a Sant Quirze

Els Mossos d’Esquadra han identificat aquesta matinada 92 persones que participaven en un ‘botellón’ il·legal a Sant Quirze. “En total s’han identificat 188 persones entre la nit de dissabte i la matinada d’avui diumenge per incomplir les restriccions de consum d’alcohol a la via pública”, ha precisat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, als micròfons de Rac1.

A banda d’aquesta festa il·legal a Sant Quirze del Vallès, Sàmper també ha parlat de 18 identificats més a Bordils (Gironès) i d’una altra festa amb 90 persones que s’ha dissolt en veure arribar cotxes de la policia. El titular d’Interior ha recordat que a partir d’ara, amb el toc de queda nocturn, les infraccions poden anar dels 3.000 als 600.000 euros.

Els Mossos han detallat que aquesta nit i matinada també han hagut d’actuar per dissoldre botellons en d’altres poblacions com Cerdanyola, Viladecans, Vilafranca del Penedès, Gualta, Beuda i Amer.

“Les imatges d’ahir al parc del Poblenou de Barcelona em semblen fatal. La gent pot enganyar a la policia, però no pot enganyar al virus. Això és molt seriós”, ha criticat Sàmper. “O tenim molt clar que és una qüestió que hem de treballar entre tots, o no ho aconseguirem”, ha insistit el conseller d’Interior.

Sàmper també ha recriminat els pícnics diürns de moltes famílies –amb més de sis persones i sense mascareta-, malgrat les restriccions.

Foto portada: operatiu policial a Sant Quirze, a la zona del BMC. Autor: @mossos via Twitter.