Roba Estesa. Foto: Roba Estesa via Facebook.

Toni Albà, The Sey Sisters i Roba Estesa, caps de cartell de la Festa Major de Sant Quirze

L’humorista Toni Albà, el grup de gospel The Sey Sisters i Roba Estesa seran els caps de cartell de la Festa Major de Sant Quirze, que se celebrarà del 28 d’agost al 2 de de setembre. El programa complet es presentarà properament. 

La programació està preparada, però s’han desvetllat ara els principals espectacles del programa, bàsicament els musicals. Seran aquests:

  • Los 80 principales. El grup que va guanyar el Premi Arc a la millor gira per festes majors fa dos anys torna al municipi quirzetenc, divendres al vespre als exteriors de la masia de Can Feliu.
  • The Sey Sisters. Aquest trio de veus negres cantarà dissabte a la nit a la plaça de la Vila. Van estar fa dos anys al Fresc Festival de Sabadell. Ara ho faran de franc a Sant Quirze. Presenten RISE, el seu segon disc.
  • Toni Albà. L’humorista presentarà Audiència I-Real, on porta a l’escenari un monarca (ja sabeu qui) que fa una insòlita roda de premsa sense preguntes vetades.
  • Roba Estesa. El ‘folk calentó’ del septet femení del camp de Tarragona portarà diumenge a Can Feliu les seves músiques urbanes amb instrumentació i melodies folk. Roba Estesa ha guanyat diversos reconeixements. Després actuaran Seguirem, una banda tribut al grup Obrint Pas.

Entre les novetats de la Festa Major, hi haurà la ubicació d’un espai a la rambla de Lluis Companys per a les formacions musicals de la localitat.

Foto portada: un concert de Roba Estesa. Foto: Roba Estesa via Facebook.