Carretera de Sabadell a Sant Quirze. Autor: David B:

Tall a la carretera entre Sabadell i Sant Quirze en els propers dies

Un dels tres accessos de Sabadell a Sant Quirze per carretera quedarà tallat a mitges la setmana vinent. Just l’endemà que reobri el Passeig Can Feu després d’un any en obres, es tancarà la carretera C-1413, que uneix la plaça del Mil·lenari de Sabadell amb la plaça de l’estació de Sant Quirze. Sí es podrà circular des de Sant Quirze cap a Sabadell. 

Les obres es fan amb motiu de l’ampliació del pont de l’autopista, en relació als treballs que es fan a la C-58 per ampliar el número de carrils.

A partir del 5 de febrer la carretera només estarà oberta de Sant Quirze a Sabadell, però no de Sabadell a Sant Quirze. Les alternatives per anar de la capital vallesana al municipi veí serà a través del vial que va de Can Feu a Sant Quirze o pel lateral de la C-58, sortint a l’Alcampo.
Segons s’ha informat, els treballadors del polígon industrial sí tindran accés fins l’entrada del polígon Can Torras, a l’alçada d’on hi ha la coneguda botiga de joguines Drim. La previsió de temps d’obres és de tres mesos.

Foto portada: carretera de Sabadell a Sant Quirze. Autor: David B.