policia nacional

La Policia Nacional deté una veïna de Sabadell per concertar parelles de fet fraudulentes

  • La Policia ha detingut un total de 27 persones.

  • Els interessats pagaven a la trama entre 1.000 i 4.000 euros.

La Policia Nacional ha desmantellat una trama que havia concertat de forma fraudulenta 35 parelles de fet.

La trama falsificava els documents necessaris perquè ciutadans estranger en situació administrativa irregular poguessin demanar el permís de Residencia Familiar Comunitari de la Unió Europea, un cop s’havien registrat també de forma fraudulenta al registre de Parelles Estables de l’Ajuntament de Barcelona.

Els interessats abonaven als membres de la trama  fins a 4.000 euros pels documents falsificats. L’organització captava a persones de nacionalitat espanyola en condicions econòmiques precàries a les quals pagaven fins a 1.000 euros per prestar-se a la simulació de la parella.

Pis d’una veïna de Sabadell

Els agents van començar la recerca amb la localització d’un pis a Barcelona en el qual figurava empadronada una ciutadana resident a Sabadell la qual ja tenia antecedents respecte a matrimonis de conveniència i parelles de fet simulades. En l’habitatge, de tan sols 25 metres quadrats, figuraven empadronades vint persones que després de donar-se d’alta al domicili sol·licitaven de manera immediata la inscripció en el Registre Municipal de Parelles Estables de l’Ajuntament de Barcelona, pel que comptaven amb la connivència d’un ciutadà espanyol que es prestava al frau.

Foto portada: Imatge de la comissaria de la Policia Nacional a Sabadell. Autor: Google – Street View

Comments are closed.