Casal El Tallaret

‘El Tallaret’ exigeix al PSC la retirada immediata de la denúncia a Serracant

El Casal Popular El Tallaret ha mostrat en un comunicat “el rebuig a la denúncia cap al tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat Maties Serracant i a les dues tècniques de l’Ajuntament, interposades per Josep Ayuso (PSC) i la tècnica de l’Ajuntament, imputats ambdós pel cas Ca n’Alzina.

Els membres de El Tallaret exigeixen “la retirada immediata d’aquesta denúncia” ja que consideren que es tracta “d’una estratègia de desprestigi personal en la qual també en som part afectada” (Més info: El tinent d’alcalde Maties Serracant, investigat per la cessió de Cal Balsach).

D’altra banda volen mostrar “un total suport a les persones investigades arran de la denúncia, el tinent d’alcalde Maties Serracant i les dues tècniques, ja que tan sols complien amb el mandat expressat en el ple municipal del passat  3 de febrer de 2015 que l’anterior govern del PSC aprovà per unanimitat l’inici de la concessió de l’espai a la nostre entitat i la corresponent requalificació de l’espai”.

En aquest comunicat asseguren que “la denúncia implica l’aturada d’un projecte autogestionat que ha generat unes dinàmiques de participació i col·laboració entre entitats i veïns i veïnes del barri. La voluntat d’aturar-ho suposa un pas enrere que ens situa a un antic model de ciutat passiu i desvinculat d’allò que passa al seu entorn”.
Els membres del Casal Popular El Tallaret asseguren que “fa quatre anys que vam començar amb molta il·lusió per tal de fer possible un projecte intergeneracional, participatiu, autogestionat i apartidista” i conclouen dient que “durant tots aquests anys ens ha tocat treballar sota les normes de la institució i la seva burocràcia. Aquest no és el nostre camp de batalla. Nosaltres treballem pel poble, per les entitats; al nostre camp: el carrer. Fem fora la màfia. Els carrers seran sempre nostres. El Tallaret no s’atura”.

Els components de El Tallaret han assegurat que en els propers dies iniciaran diversos actes reivindicatius per no aturar el Casal.

Foto portada: Espai de El Tallaret a la Creu Alta. Autor: David B.