‘La veu del carrer’: Com heu viscut la selectivitat?

LA VEU DEL CARRER

Les Proves d’Accés a la Universitat es realitzen als diferents centres universitaris fins demà dijous. Des de iSabadell ens hem apropat al campus universitari de la UAB a Sabadell per preguntar sobre la prova de la Selectivitat.

Heu fet la selectivitat? Com us ha anat? L’heu trobat difícil? Heu passat molts nervis? Quins records en teniu? Aquestes són les opinions dels estudiants amb qui hem parlat. Ens deixeu les vostres a l’espai de comentaris?

Mariona Navarro: ‘Fa molts dies que estic nerviosa’

Mariona Navarro, veïna del Centre, es presenta a les proves de la selectivitat per a estudiar Turisme.

Fa molts dies que estic molt nerviosa i avui abans de començar l’examen també, poc a poc han anat marxant els nervis i m’he anat calmant. No ha anat com em pensava, creia que m’aniria millor. La prova de castellà ha estat més difícil que la de català”, assegura.

Marta Solano: ‘No he estat massa nerviosa’

L’estudiant del centre Sant Nicolau i veïna de la Creu Alta, vol estudiar Turisme i afirma que no ha estat “massa nerviosa” i creu que se n’ha “sortit molt bé” i creu que treurà “una bona nota”.

Pere Borràs: “Vull estudiar medicina”

En Pere Borràs assegura que ha estat nerviós fins l’inici de les proves, “després he vist que no n’hi havia per tant. Estic nerviós pel que ens juguem”.

M’agradaria fer Medicina, tot i que tinc una bona nota de batxillerat, he de treure bona nota a la selectivitat, ja que la nota per entrar a medicina és molt alta. He estudiat molt per les proves específiques de física o química i una mica menys per les assignatures comunes. La prova de català l’he trobat més fàcil que la de castellà” ha afirmat.

Cristina Chico: “L’he trobat fàcil”

Cristina Chico ha estudiat al centre Sant Nicolau i vol fer la carrera de Traducció i Interpretació:

Estava molt nerviosa i pensava que seria més difícil, però al veure l’examen m’he tranquil·litzat i m’he concentrat en la prova. L’he trobat fàcil, sobretot la prova de català perquè han sortit preguntes que les havíem treballat a classe.

I vosaltres? També heu fet la selectivitat? Heu passat nervis? Com us ha anat? Si ja vas fer la selectivitat fa anys, quins records en tens? Ens deixeu la vostra opinió?

Foto portda: Cristina Chico, Pere Borràs, Mariona Navarro i Marta Solano. Autor: David B.