‘La veu del carrer’: Quin llibre heu comprat aquest Sant Jordi?

LA VEU DEL CARRER

Quin llibre heu comprat aquest Sant Jordi per regalar? I per a vosaltres? Heu comprat algun llibre d’autor local? Quin? Aquesta diada de Sant Jordi hem sortit al carrer per preguntar-ho.

Maria Rosa:  Una família exemplar

Maria Rosa, veïna de la Creu Alta, acompanyada del seu marit, ha comprat el llibre Una família exemplar de Genís Cinca. El llibre ens el regalem els dos, és per llegir-lo els dos, de moment és l’únic llibre que hem comprat avui.

Carlos Martín: Ior

Carlos Martín, ha comprat el llibre Ior per regalar, tot i que és de Santa Coloma de Gramanet i la seva parella és de Polinyà, tots dos han vingut a Sabadell per fer un passeig per les parades de llibres. Ens agrada l’ambient que es respira a la ciutat, ha afegit.

Teresa de la Oliva: Un llibre de ciència ficció

Teresa de la Oliva veïna del barri de Gràcia ha comentat:

Encara no he comprat cap llibre, no ho he decidit, tot i que estic mirant diversos tipus, m’agraden molt els llibres de ciència ficció. M’agrada molt en Pinyol, segur que serà el que compri, ha assegurat.

Quim Lou: Un llibre de dinosaures

Quim Lou, passeja per les parades acompanyat de la seva parella i el seu fill. Ha comprat un llibre de dinosaures amb les potes de colors, per regalar al seu fill Adrià. Espera que li regalin algun llibre, segurament sigui d’algun autor internacional.

Les vostres opinions

Com acostumem a fer en aquesta secció, des de la pàgina de Facebook de iSabadell us hem preguntat sobre quins llibres heu comprat aquest Sant Jordi. Carola Maust ha comprat Recetas para no gastar, Teresa Oller ha adquirit La Vall de Lord de Cèsar Pasadas, Estela García ens recomana  La maldición de Gryal,  El antiguo legado i La marca del meridiano. Maria Serra ha comprat varis llibres, La força del barça, El drac, la princesa, Sant Jordi i la rosa, Jo confesso, La missió de l’oblid i Bombons i un veí estrany per no caure en un parany. Carmina Bruguera ha comprat dos llibres, La Comanda d’Enric Crespí i En una sola persona de John Irving. Cinquanta ombres de Grey, Victus, Europesadilla o Jo BioKo, son també algunes de les propostes que ens heu fet arribar a través del Facebook.

I vosaltres quin llibre heu regalat o us han regalat aquest Sant Jordi?, com sempre podeu participar amb els vostres comentaris a la xarxa.

Foto portada: Maria Rosa, Carlos Martín, Teresa de la Oliva i Qum Lou. Autor: David B.