Foto portada: oficina de Correus al carrer Bocaccio. Foto: Google Street View.

Correus obrirà cinc oficines en dissabte per agilitzar el vot a distància

Cinc oficines de la ciutat obriran aquest dissabte 8 de juliol i el dissabte 15, de 9 a 14 hores, per facilitar el procés de votació per correu de les Eleccions Generals del 23 de juliol. Els ciutadans que ho hagin demanat podran entregar el seu vot per correu fins el pròxim dijous 20 de juliol a qualsevol de les oficines de Correus.

Correus ha comunicat l’obertura de gairebé un centenar d’oficines a tota Catalunya per tal d’agilitzar el procés de les votacions per correu de les Eleccions Generals entrants. Cinc d’aquest centenar d’oficines s’obriran a la ciutat: al carrer Industria 30, al carrer de Fontanella 39, al carrer de les Salenques 27, al carrer de Boccaccio 70 i a Passatge de l’Estudi 1.

Recomanen fer-ho amb temps

Donat el gran nombre de sol·licituds que s’estan rebent, la companyia recomana a la ciutadania no esperar fins a l’últim moment per realitzar el tràmit.

A més, des de les oficines han afirmat que “segons l’avanç del procés d’entrega de documentació i admissió del vot emès s’aniran estudiant més ampliacions en els horaris de les oficines, si fos necessari”.

Foto portada: oficina de Correus al carrer Bocaccio. Foto: Google Street View.

Comments are closed.