Foto portada: el candidat d'ERC al senat, Joan J. Queralt aquest matí a Sabadell. Autora: Sara C.M.

Queralt (ERC) alerta: “estan dient [Vox] que només arribar ens aplicaran un 155”

El candidat d’ERC al senat, Joan J. Queralt ha denunciat la situació política actual després de les últimes eleccions municipals i autonòmiques a gran part de l’Estat: “situacions que crèiem irreversibles s’han capgirat, torna la censura, marginalització de grans col·lectius i a negar-se la violència de gènere, entre d’altres”. Per aquest motiu, ha animat als ciutadans a votar aquest diumenge 23 de juliol: “presteu el vot a ERC per poder gestionar una societat més justa, més dinàmica i pròspera cap a la independència definitiva”.

Queralt ha estat acompanyat pel representant d’ERC a Sabadell, Gabriel Fernàndez, i l’exconseller de Territori, Juli Fernàndez. Els tres han mostrat la seva preocupació per les eleccions generals d’aquest diumenge, i han animat a la ciutadania a votar al seu partit. “És vital que la gent es mobilitzi, no val quedar-nos a casa i després queixar-nos”, ha declarat Gabriel Fernàndez.

En aquest sentit, Joan Queralt ha posat el focus sobre la problemàtica declaració de Santiago Abascal d’aquest dimarts: “ens estan dient que aplicaran només arribar un 155, sense fer res. Al dia següent res d’LGTBI, res de violència de gènere, i res de democràcia”. El republicà ha afirmat que la solució és el seu partit, ja que “representa l’antítesi d’aquests ideals”.

Foto portada: el candidat d’ERC al senat, Joan J. Queralt aquest matí a Sabadell. Autora: Sara C.M.

Comments are closed.