Sandra Burgos i Marta Morell

L’advocada Sandra Burgos serà la número 2 de Marta Morell

L’advocada especialitzada en dret familiar i violència de gènera Sandra Burgos serà la número 2 de Marta Morell i Sentim Sabadell a les eleccions municipals. L’anunci s’ha fet aquest divendres en el marc d’una taula rodona sobre polítiques de seguretat i prevenció de la violència enverss les dones.

Marta Morell ha aprofitat l’acte per posar sobre la taula algunes propostes electorals. Ella promou unificar tota l’atenció a les víctimes en un sol espai.

“Cal agrupar els equips SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i el SAI (Servei d’Atenció Integral LGTBI), amb el Servei d’Atenció a la Víctima de la guàrdia urbana, en un mateix equipament de la ciutat i dotar-lo de més recursos”.

Recordant l’activitat feta des de l’àrea de feminisme durant el mandat present, Morell ha assegurat que “hem posat els esforços tant en la prevenció, com en l’atenció de la violència masclista”. Entre les millores que ha dut a terme la tinenta ha destacat l’augment del personal del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i del Servei d’Atenció Integral (SAI).

Sandra Burgos és una reconeguda advocada especialitzada en aquestes matèries. A més, és col·laboradora habitual de mitjans de comunicació, com RNE.

Comments are closed.