Foto portada: la sala de plens, aquest dimarts. Autor: David B.

L’oposició suspèn la proposta de pressupostos: “és fer el de sempre”

Valoració negativa de l’oposició (ERC, Crida i Ciutadans) a la proposta de pressupostos municipals per a l’any 2022. “Una proposta dels de sempre pel de sempre i cadascú a la seva cadireta”, diu el portaveu d’ERC, Gabriel Fernàndez. La Crida destaca que els principals projectes del PSC queden al calaix i Ciutadans s’ensuma que hi haurà més impostos o retallades perquè es peca d’optimisme amb les ingressos.

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez, manté que l’executiu ha perdut una “oportunitat” i creu que no hi ha cap intenció de “canvi” ni de “transformació”. “Trobem a faltar ambició, no hi ha idees noves, són pressupostos grisos”, assegura. És una “proposta dels de sempre pel de sempre i cadascú a la seva cadireta”, insisteix.

Per la seva part, la tercera formació en vots a la ciutat, la Crida per Sabadell, considera que la proposta és un “és un reflex de la inoperància del govern” i la poca cintura per adaptar-se a les “necessitats socials i ambientals”. Vaticinen que “en quatre anys no hauran mogut ni una pedra a l’àrea soterrada d’FGC a Can Feu i no faran ni un sol habitatge que no haguéssim deixat projectat nosaltres”. “Cauen també la majoria de les seves promeses electorals: ni escola de música a l’Eix Macià, ni comissaria al Nord, ni escola bressol a la Concòrdia”, diu la regidora Anna Lara.

Finalment, Ciutadans manté que són uns “pressupostos Frankestein”, en paraules del regidor José Luis Fernández. “Neixen sabent que estan pecats d’optimisme en els ingressos” per no centrar-se en fer una “despesa més eficient”. “Demanaran més sacrificis als ciutadans en forma de diners o retallades”.

Més informació:

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: la bancada de l’oposició, en un pla recent. Autor: David B.

Comments are closed.