Figuretes de vidre. Autor: David B.

Les ‘Figuretes de vidre’ arriben al Teatre del Sol

El proper diumenge 3 de febrer, en una funció prèvia, la sala petita del Teatre del Sol obrirà les portes a una de les obres més emocionants de Tennessee Williams.

Figuretes de vidre (The glass menagerie) retrata la desesperació callada dels anys 30, posant de relleu la nostàlgia dels temps passats, la soledat i dels amors perduts, la necessitat de somiar i l’esperança.

En el muntatge que estrenarà el Teatre del Sol el proper cap de setmana, amb una prèvia aquest dissabte 3 de febrer a les 18:30 hores, el formen quatre actors que donen vida a una de les obres més autobiogràfiques del dramaturg nord-americà Tennessee Wiliams.

Els quatre actors són Montse Martínez en el paper de la mare, Amanda Wingfield, que va ser abandonada pel seu marit i que viu dels records de joventut; Enric López en el paper del fill, Tom Wingfield, que voldria escapar dels braços protectors de la mare; Jèssica Martín que interpreta la tímida filla, Laura Wingfield, que només viu per a la seva col·lecció de figuretes de vidre i Jordi Ramoneda dóna vida a un jove, Jim O´Connor, company de feina de Tom i que Amanda intentarà casar amb la seva filla Laura. Després de la prèvia d’aquest diumenge, Figuretes de vidre es representarà a la Sala Petita del Teatre del Sol els dissabtes a les 21:30 i els diumenges 18:30 hores.

Darreres funcions de ‘Joseph’ i ‘La cantant calba’

L’exitós musical Joseph i l’increïble abric en Technicolor s’acomiadarà dels espectadors el proper diumenge 24 de febrer. Pels amants dels musicals, només queden quatre darrers oportunitats per veure un musical fresc, dinàmic i ple de ritme i color. El mateix dia que Joseph, també dirà adéu a l’escenari de la Biblioteca del Teatre del Sol el muntatge de teatre de l’absurd La cantant calba, d’ Eugène Ionesco, una obra que no deixa indiferent a ningú.

Foto portada: un assaig de ‘Figuretes de vidre’. Autor: David B.