Primer concert de la represa. Autor: David B.

L’òpera enceta la temporada cultural post-Covid

Expectació en el primer concert en directe després del desconfinament i en la represa de la normalitat. El públic assistent ha estat separat per dos metres de distància, amb llista nominal d’entrada i gel hidroalcohòlic a l’accés del recinte.

El pati de l’Estruch ha estat l’escenari del primer concert del desconfinament que s’ha dut a la ciutat, amb l’Òpera com a protagonista. A l’inici del concert, Raül Vilasís, en nom dels Amics de l’Òpera de Sabadell ha dedicat el concert a les víctimes de la Covid-19, personificades en Carles Castellví, tècnic del Teatre La Faràndula i del propi Estruch, que morí a causa del virus.

Nit d’òpera ha estat l’aplaudit espectacle inaugural presentat per l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) amb músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV). En ell s’ha pogut escoltar un repertori d’àries i peces operístiques conegudes, com l’ària del Conde de Almaviva de Le nozze di Figaro de W. A. Mozart, l’Habanera de Carmen de G. Bizet, la Romanza de Nemorino de l´Elisir d’amore de G. Donizetti, el Duo de Isabella i Taddeo de L´Italiana in Algeri de Rossini i l’Intermezzo de Cavalleria Rusticana de G. Bizet, a càrrec de Carles Pachón, Laura Vila, Carles Cosías.

Després de l’esperat primer concert, l’agenda cultural de l’Ajuntament per aquest estiu seguirà els dijous i diumenges al pati de l’Estruch amb una programació diversa, amb programació infantil i familiar a càrrec de La Sala els divendres a la tarda al pati del Casal Pere Quart i els dissabtes l’autocinema a l’aparcament del bosc de Can Deu, que aquest dissabte programa el musical Grease, amb entrades exhaurides des de l’inici de la setmana.

Ja es poden recollir les invitacions pels espectacles d’estiu

Un autocine, novetat de la programació cultural a l’estiu post-Covid

Foto portada: Laura Vila a l’escenari del pati de l’Estruch, aquest dijous. Autor: David B.