Demostració a la fira 'Kapital pa'. Autor: Jordi M.

Tret de sortida al 3r Congrés Internacional Sabadell – Barcelona Kapital Pa

JDA/SFAI patrocina la secció d’economia.

Sabadell serà la capital del pa durant tot el cap de setmana. Aquest dissabte dia 6 de maig s’ha donat el tret de sortida a la tercera edició del Congrés Internacional Sabadell – Barcelona Kapital Pa, que tindrà lloc al recinte de Fira Sabadell fins el dilluns dia 8. Una exposició en la qual els professionals del món de la fleca, pastisseria i fins i tot pizzeria podran descobrir les novetats del sector. Els assistents de la primera jornada ja han pogut tastar algunes de les delícies dels expositors, així com atendre els consells dels experts. Malgrat que tant les jornades com les activitats programades són d’accés gratuït, l’entrada és limitada a professionals amb invitació prèvia per part d’empreses i patrocinadors.

Kapital Pa és un congrés adreçat especialment a professionals del sector flequer, amb la intenció de fomentar l’intercanvi de coneixements professionals. Un altre objectiu és arribar i promoure noves generacions de forners, pastissers i pizzers que reivindiquen l’esport i la vida sana. De fet, el primer dia ha comptat amb la presència de nombrosos joves prenent notes. L’esdeveniment pretén convertir-se així en la millor plataforma comercial i d’intercanvis tecnològics de les indústries del sector.

Demostracions tècniques

Entre les activitats programades pel cap de setmana, destaca el programa de demostracions tècniques, que anirà a càrrec de mestres forners, pastissers i pizzers de renom. Empreses com la sabadellenca GPG Grupo Prat Gouet han comptat amb una gran assistència a la demostració del francès Jöel Defives. D’aquesta forma, els professionals compartiran els seus coneixements amb els visitants, fomentant així l’intercanvi d’aspectes com les seves tècniques, reptes i el resultat de les seves investigacions.

Més informació:

Foto portada: un moment de la demostració a la fira. Autor: Jordi M.

Comments are closed.