Ajuntament i empresa segellen el seu acord

Leroy Merlin oferirà 165 llocs de treball a Sabadell

  • La cadena francesa obrirà portes a la ciutat el 4 de juliol a Sant Pau de Riu-sec.

  • La ciutat posa a disposició de l’empresa instal·lacions, equipaments i serveis tècnics per contractar el personal.

La multinacional francesa Leroy Merlin serà la primera gran superfície en obrir portes a Sant Pau de Riu-sec. Ho farà el 4 de juliol. El projecte donarà feina a 140 persones de forma directa i 25 més de forma indirecta. Aquest divendres s’han signat els termes de l’acord entre el consistori i l’empresa per contractar la plantilla.

Segons el conveni, l’ajuntament de Sabadell oferirà la borsa de treball per facilitar la selecció de candidats. A més, l’empresa tindrà a la seva disposició les instal·lacions, equipaments i serveis tècnics especialistes del Vapor Llonch. Les persones seleccionades faran formació específica per a incorporar-se a l’empresa quan obri el nou centre, el mes de juliol.

Com era conegut, Leroy Merlin mantindrà el seu centre a Sant Quirze del Vallès i obrirà el nou, a pocs centenars de metres, però dins el terme municipal de Sabadell. El nou centre tindrà 140 nous llocs de feina que s’ompliran mitjançant la promoció interna o noves contractacions. A més hi treballaran 25 persones més de manera indirecta.

L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, s’ha mostrat satisfet amb el conveni:

En aquests dies parlar de generació d’ocupació és notícia, perquè cada dia tenim anuncis d’acomiadaments. La creació i consolidació de llocs de treball és una llum d’esperança, una notícia que ens omple d’optimisme, especialment per a les persones que estan a l’atur i han de superar moments dificils”.

Per part de l’empresa, el director de Leroy Merlin a Sabadell, Rodolfo Casero, ha mostrat la seva “vocació” de contractar personal que resideixi prop de la botiga i ha posat en valor el fet que nou de cada deu empleats tenen un contracte indefinit. La botiga tindrà 8.000 metres quadrats de superfície de venda i oferirà 32.000 referències. Es preveu que hi passin de mitjana uns 125.000 visitants cada mes.

Segons diu el consistori, l’empresa s’ha compromès a donar prioritat als sabadellencs i a “promoure la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral de les persones pertanyents als col·lectius més vulnerables”.