CN Sabadell piscina

El CN Sabadell ha perdut el 15% dels socis en dos mesos d’estat d’alarma

La situació econòmica a causa del Covid-19 i el confinament i tancament d’empreses ha afectat les entitats esportives. A Sabadell, la més important pel nombre dels seus associats, el Club Natació Sabadell, malgrat tenir unes tarifes situades en una línia moderada pel que fa a preus, s’ha vist perjudicada per la conjuntura, amb un nombre de baixes que la pròpia entitat xifra entre el 12 i el 15 per cent de la seva massa social.

L’obligat tancament a meitat de març, en què es van cobrar les quotes amb normalitat, va derivar en una rebaixa dels preus establerts per als mesos d’abril i maig. En el seu dia el president Claudi Martí va explicar que el futur de l’entitat podia quedar compromès si els socis no feien front a les seves quotes, ja que les despeses de manteniment de les instal·lacions, malgrat estar tancades, són quantioses.

“Situació complicada”

El Club que es va acollir a un ERTO, seguia pagant el salari sencer als seus empleats, aportant de les seves arques la diferència entre el que l’Estat paga als treballadors en aquestes circumstàncies i el sou estipulat.
No obstant això aquest mes de maig l’entitat no ha pogut seguir pagant aquest complement de millora voluntària. En una nota enviada al seu personal el director general els explicava que a “l’actualitat la situació econòmica del Club és complicada” però “estem segurs que revertirà en el moment d’accés a la normalitat”.

Es prepara un reglament d’ús

En aquests moments s’està redactant també un reglament d’ús de les instal·lacions per quan sigui possible la reobertura de el Club. Serà a la fase 2 del desconfinament, mai abans del 8 de juny i a expenses de l’evolució de la pandèmia.

L’entitat nedadora haurà de limitar el nombre simultani de practicants i hauran d’extremar les mesures d’higiene per a l’ús dels diferents serveis.

Martí (CN Sabadell) apel·la al soci per “mantenir” el Club en temps de pandèmia

Polèmica al CN Sabadell per cobrar la quota als socis malgrat el tancament

El CN Sabadell planteja una reducció de les quotes de soci el mes de maig

Foto portada: una de les piscines del CN Sabadell a Can Llong. Autor: cedida.