Garcia Albiol (PP): “Només el PP defensa una Catalunya forta dins d’Espanya”

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol (Partit Popular) ha visitat aquest dilluns Sabadell en el marc de la campanya de les europees. Ha assistit a un acte polític al centre cívic de Can Rull. Els populars han posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra els problemes que estan tenint durant aquests dies.

Garcia Albiol assegura que “ens juguem molt a Europa” i s’ha mostrat preocupat per l’abstenció, ja que al Parlament Europeu es decideixen temes que afecten clarament la vida dels ciutadans. “Cada dia estem més regulats per la Unió Europea”, diu. Però ja amb discurs electoral s’ha centrat en el debat nacionalista.

Més que mai ha de quedar clar que aquells que apostem per una Catalunya forta, per continuar sent catalans sense deixar de ser espanyols, només tenim una opció: el Partit Popular. A Catalunya hem de dir que les eleccions són importants però hem de donar un missatge important de que volem ser catalans i seguir sent espanyols”, ha assegurat.

Garcia Albiol assegura que les mesures del PP estan “començant a donar els seus fruits” i manté que a Catalunya el frec a frec per guanyar les europees entre CiU i Esquerra no el preocupa. “Em preocupa fer arribar el missatge als que volem ser catalans i espanyols que l’única possibilitat en un parlament de més de 700 diputats és que el PP defensi aquesta opinió”.

El PP denuncia problemes a les seves carpes

Segons diversos militants del PP, s’estan trobant problemes durant aquesta campanya en les seves carpes. De fet, la precampanya va ser iniciada amb la visita del portaveu al Senat, José Manuel Barreiro, a la Creu de Barberà, on va ser insultat per un ciutadà que passava pel carrer. A la parada que van instal·lar al parc de Catalunya per rebre Jorge Fernández Díaz, van rebre els crits d’un petit grup de iaioflautes. A la plaça Benjamín Garcia, de Can Rull, aquest dilluns, han hagut de trucar la policia catalana perquè dos encaputxats s’han dirigit a la parada del PP amb pedres. L’intendent dels Mossos, Josep Guillot, s’ha presentat al lloc dels fets i han establert un dispositiu discret de seguretat perquè l’acte polític es pogués dur a terme amb normalitat.

Foto portada: Garcia Albiol i el portaveu del PP a Sabadell, Esteban Gesa. Autor: J.d.A.