Policia Municipal. Autor: David B.

S’incorporen 30 nous agents a la Policia Municipal

A partir de demà i durant els propers dies, la Policia Municipal de Sabadell incorporarà 30 nous agents. Amb les noves incorporacions, el cos local comptarà amb un total de 248 efectius. L’objectiu municipal és arribar als 275 agents.

Els 30 nous agents reforçaran el patrullatge i la presència de Policia Municipal als carrers i places de la ciutat. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, vol traslladar la “benvinguda als nous efectius, als quals vull agrair el seu compromís i voluntat de servei al conjunt de sabadellencs i sabadellenques”.

“Amb les incorporacions, anem avançant i cobrint etapes per dotar Sabadell dels efectius policials necessaris. Estem fent el que ens toca, però també necessitem suport. Com s’està veient en aquesta pandèmia, com a municipi estem fent un esforç enorme de sensibilització sobre les mesures de protecció, comptant amb diverses entitats, i també de patrullatge amb una Policia Municipal que molts cops està assumint tasques que van més enllà de les nostres competències”.

Farrés ha manifestat que “nosaltres continuarem amb un compromís màxim perquè el cos es vagi ampliant i comptant amb allò que necessiti però alhora també demanem més presència de Mossos d’Esquadra a la ciutat donar resposta a la situació”.

Els nous efectius han passat el corresponent procés d’oposició per accedir al cos, han superat el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i ara inicien el període de pràctiques.

Sabadell demana un “reforç extraordinari” dels Mossos per fer complir les mesures contra la Covid-19

Foto portada: detall dels escuts de la Policia Municipal. Autor: David B.