‘La veu del carrer’: Què en penses del vídeo ‘Compra en Sabadell?’

LA VEU DEL CARRER

Després de la polèmica sorgida sobre el vídeo aparegut aquest darrer cap de setmana ‘Compra en Sabadell’, iSabadell ha sortit al carrer per preguntar: has vist el polèmic vídeo? Què t’ha semblat? Penses que ajudarà o perjudicarà als comerciants? I a la imatge de la ciutat?

El vídeo viral Compra en Sabadell ha rebut més de 250.000 visites a YouTube i segueix en augment. Ha aconseguit que Sabadell sigui trending topic a la xarxa social Twitter durant diversos dies, tothom en parla al carrer però colecciona més critiques que lloances. Ha indignat el comerç local i bona part dels ciutadans i comença a provocar també picabaralles polítiques davant les sospites que el consistori podria ser-hi al darrere. Què en pensa la ciutadania? Quina és la vostra opinió? És tan dolent o perjudicial com s’està dient? Podeu deixar-la a l’espai de comentaris.

Lidia Morgui: “Que soni el nom de Sabadell és bo”

La creualtenca Lidia Morgui pensa que no ajudarà massa als comerciants i tampoc els perjudicarà i que la idea de fer aquest vídeo “és bona, tot i què és una mica fluix”. Ha assegurat que “el fet que soni el nom de Sabadell és bo.”

Adyar Martí: “He preferit no mirar-ho”

Adyar Martí, veí del barri de Can Feu, assegura que vàries persones diferents li han enviat l’enllaç del vídeo Compra en Sabadell.

He preferit no mirar-ho perquè em podia esperar qualsevol cosa i per veure coses una mica desagradables o vergonyoses prefereixo no veure-ho. No sé ben bé de què va el vídeo, sé què és una cançó i poca cosa més. Si ajuda a fomentar el comerç em sembla bé, però si és una conya, preferiria més que no s’hagués fet”.

Susanna Saus: “Pensava que era una broma.”

Susanna Saus, nascuda a Sabadell però resident a Valldoreix, no ha vist el vídeo, però ha escoltat un fragment per la ràdio i li ha semblat “absolutament patètic” i té ganes de “saber-ne alguna cosa més”. “Com està mal fet, per això ha tingut repercussió i crec que el comerç de Sabadell no deu estar molt content amb aquest vídeo” ha afegit.

Jonathan Carrión: “No servirà per a res.”

Jonathan Carrión, del barri de Campoamor, comenta que no ha vist el vídeo i que només l’ha escoltat per la ràdio:

Crec que hi ha molta polèmica al voltant seu. No sé si l’ha fet la gent de Terrassa. El trobo bé però em sembla una mica ‘chusquillo’. Si es volia fer amb la intenció de fer un vídeo de broma em sembla perfecte, però si la intenció era fer un vídeo seriós, s’han equivocat. No tinc gens clar si serà bo o no per a la ciutat i el comerç. Penso que la gent no en farà gaire cas, no portarà gent nova i que la gent que compra aquí no deixarà de comprar”.

I vosaltres? Què en penseu del vídeo Compra en Sabadell? Ajudarà o perjudicarà als comerciants? La imatge de la ciutat en quedarà compromesa? Penses que l’Ajuntament hi ha participat? Ens deixeu la vostra opinió?

Foto portada: D’esquerra a dreta, Lidia Morgui, Adyar Martí, Susanna Saus i Jonathan Carrión. Autor: David B.