‘La veu del carrer’: Quin és el vostre racó preferit de Sabadell?

LA VEU DEL CARRER

Tots els sabadellencs tenim un raconet de la nostra ciutat que ens té el cor robat, un espai, un cafè, un carrer, un parc o fins i tot un edifici. Hem sortit al carrer per preguntar: quin és el vostre racó preferit de Sabadell?

Miquel Duarri: “M’agrada el casc antic”

El que més m’agrada de Sabadell és el casc antic, m’agraden molt els carrers petits que conserven el sabor d’abans i estan molt ben cuidats i molts d’ells estan rehabilitats”.

Maria Teresa Urgell: “De Sabadell m’agrada tot”

Maria Teresa Urgell veïna de la Concòrdia, assegura que de Sabadell li agrada tot, “l’ambient, la gent, el mercat i sobre tot m’agrada molt la meva barriada”.

Àngel Lorente: “El Parc Taulí em porta bons records”

El veí de la Creu Alta, Àngel Lorente, li agrada molt el Parc Taulí i el Parc de Catalunya, però es queda amb el Taulí.

El Parc Taulí m’agrada molt, jo havia anat al col·legi Samuntada i passava molt sovint per on està el parc, i només hi havia un camp. Suposo que m’agrada pel record sentimental que em porta de quan era petit”.

Joana Casas: “M’agraden els carrers del Centre”

La veïna de Terrassa, assegura que li agraden molt les botigues de Sabadell i que  “el que més m’agrada son els carrers del Centre, l’església i l’edifici de la Caixa de Sabadell del carrer de Gràcia”. També li agrada “l’Instutut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, i el parc de Catalunya”.

Els vostres comentaris a les xarxes socials

Hem preguntat a Facebook quin és el teu racó preferit de Sabadell, i hem pogut veure que hi ha gustos per a molts llocs diferents. A Maria Isabel Pino li agrada escoltar com cau l’aigua sota el saltant del parc de Catalunya. El Parc de Catalunya és el lloc predilecte de Núria Lorente i de Harrison Parpillon que ens feia arribar la seva resposta des de Twitter. Núria Torrentà proposa el Racó del Campanar, o a Ricard Burguès li agrada la plaça Granados ja què “és un pulmó verd rodejat de carrers amb força activitat”.

Altres lectors prefereixen els espais oberts de la ciutat. A Sonia Solsona li agrada el Santuari de la Salut, Yolanda Holguin prefereix el bosc de Can Deu i a Fernando Ruz li agrada la foradada del Torrent de Colobrers. Jose Garrigos prefereix el Centre de fa 20 anys, nostàlgic.

A través del Twitter, @Mabel_RR  ha comentat que li agrada el carrer de l’eglésia i a @RubenRamiroR li agrada el Racó del Campanar i vol que “ens el tornin”. La col·laborada de iSabadell @EduBeltranEdu aposta pel Passeig de la Plaça Major.

I vosaltres? Quin és el vostre racó favorit de Sabadell? Un carrer, una plaça, una terrassa, un cafè… ens deixeu les vostres opinions? 

Foto portada: Miquel Duarri, Maria Teresa Urgell, Àngel Lorente i Joana Casas. Autor: David B.