Joan Mena i i Aleajandra Sandoval, aquest dissabte. Autor: cedida.

Mena (ECP) ja té acompanyants a la llista

En Comú Podem ha presentat aquest dissabte els primers noms que acompanyaran el diputat i candidat a l’alcaldia Joan Mena a la llista electoral. Són els més importants ja que, en alguns casos, tenen opcions d’entrar al consistori si la coalició d’esquerres tornés a Sant Roc quatre anys després. L’actual coordinadora local de Podem, Alejandra Sandoval, en serà la número 2, i farà tíquet amb Joan Mena. Joan Carles Torres, vinculat a la desapareguda Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), en serà el número 3.

El número 4 de la llista serà Antonio Roa i el número 5 serà per Marta Salido. Els dos coordinen En Comú Podem des de fa mesos. Gemma Montero serà la candidata número 6 i Rosa Morales la numero 7. La llista al complet es presentarà en els propers dies. I és que el temps corre per tots els partits que en dues setmanes hauran de presentar-les a la junta electoral de zona. El cap de llista, el diputat al Congrés Joan Mena, ha parlat “d’un equip molt potent, compromès i guanyador” i ha reiterat un dels seus missatges clàssics habituals: és i serà una llista de tots els barris.

La presentació dels candidats s’ha fet aquest dissabte al centre cívic de La Creu Alta, tot cinc dies després de fer-se públic que Guanyem, la candidatura de Marisol Martínez i Miquel Soler, donarà suport a En Comú Podem i entra a la coalició entre Sabadell en Comú i Podem.

Més informació: