El president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb la ministra Raquel Sánchez i directius de Google. Autor: ACN.

Sánchez (Transports) insta el Govern a asseure’s i signar ja l’acord per la B-40

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha demanat al govern de la Generalitat que s’assegui i signi l’acord per la B-40. Ho ha fet en declaracions al programa Els matins de TV3, justament un dia després que la portaveu del govern Patrícia Plaja donés per fet que no es tancaria cap acord fins a després de les eleccions generals. “El govern d’Espanya no està en funcions, el govern d’Espanya té plena vigència”, ha dit Sánchez.

No hi ha cap factor que impedeixi la signatura de l’acord per a la Ronda Nord entre Sabadell i Terrassa. Així ho ha assegurat aquest dimecres la ministra Raquel Sánchez, que li ha traslladat a la consellera Ester Capella –relleu de Juli Fernàndez al càrrec- que “quan vulgui seiem i signem el protocol per la B-40”.

Segons ha defensat Sánchez, les negociacions entre les dues parts ja han complert el seu objectiu i només hi falta la signatura del govern de la Generalitat perquè “no hi ha diferències en el contingut del protocol”.

Declaracions de Capella al Parlament

Capella s’ha estrenat com a consellera al ple del Parlament demanant que es respectin “els termes” del pacte sobre la Ronda Nord en el marc de l’acord de pressupostos del 2023. Alhora, ha recriminat als socialistes que “intentin introduir coses que l’acord no diu”. “Això ha de ser un ‘win-win’, espero que el govern de l’Estat faci tot allò que ha de fer i que fa molt de temps que incompleix”, ha afegit.

D’altra banda, la consellera ha assegurat que estan preparats per firmar els convenis per desencallar els 904 milions d’euros de l’Estat per a infraestructures. “Nosaltres estem preparats. Quan firmem?”, li va dir Capella a la ministra Transports, Raquel Sánchez, dimarts, segons ha explicat aquest dimecres al ple del Parlament com a nova responsable de Territori.

Foto de portada: el president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb la ministra Raquel Sánchez i directius de Google. Autor: ACN.

Comments are closed.